Surveimi

Një sistem vëzhgimi përbëhet nga një ose disa kamera të cilat mundësojnë monitorimin dhe regjistrimin e çdo gjëje që ndodh në shtepine apo biznesin tuaj. Kamerat e vëzhgimit, të lidhura me aparatin e regjistrimit(DVR) bëjnë të mundur pamjet në monitor të të gjitha ambjenteve ku është instaluar kamera si dhe regjistrimin në kohë reale.Me një sistem vëzhgimi të instaluar, ju mund të monitoroni biznesin apo shtëpine tuaj në distancë ose të shikoni ngjarjet e regjistruara prej tij në çdo moment, gjë e cila ju bën të ndiheni të qetë dhe në kontroll të çdo gjëje që ndodh përreth jush. ATOM Computers ju mundëson teknologjinë e fundit të kamerave, instalimin e tyre dhe suport për cdo problem të mundshëm.

Camera

Akses Kontrolli

Qëllimi i aksesit të kontrollit është të minimizojë rrezikun e sigurisë së hyrjes së paautorizuar në sistemet fizike dhe logjike. Aksesi i kontrollit është një komponent themelor i programeve të pajtueshmërisë së sigurisë që siguron që teknologjia e sigurisë dhe politikat e kontrollit të hyrjes janë vendosur për të mbrojtur informacionin konfidencial, siç janë të dhënat e klientit. ATOM Computers ofron sisteme ku autorizimi dhe identifikimi i përdoruesve bëhet duke vlerësuar kredencialet e kërkuara të hyrjes që përfshijnë lexuesit me kartë, skanime biometrike, panele dhe butona emergjence.

Camera

Alarmi

Një sistem sigurie për shtëpinë apo biznesin tuaj. I lehtë për t’u instaluar dhe për tu përdorur. Mund të integrohen deri në 12 sensorë dhe 1 sirenë e jashtme. Lajmëron me anë të GSM deri në 5 numra telefoni në rast alarmi. Sistemi disponon telekomandë.

Camera

Sisteme kundra zjarrit

ATOM Computers është një kompani e plotë e shërbimit, inspektimit, mirëmbajtjes, instalimit dhe monitorimit të alarmit të zjarrit. Nga inspektimet rutinë të alarmit të zjarrit te azhurnimet në shkallë të gjerë, ne jemi kompania në të cilën mund të mbështeteni për të mbajtur pajisjet tuaja të alarmit të zjarrit të mirëmbajtura dhe brenda kodit. Specialistët tanë të certifikuar do të plotësojnë kërkesat e klientëve, duke specifikuar pikërisht cdo produkt, si nga ana inxhinierike por edhe ajo funksionale.

Camera

Sisteme rrufepritëse

Rufepritësja është një strukturë që synon të mbrojë ndërtesën nga një goditje rrufe. Nëse rrufeja godet ndërtesën, ajo do të godasë në mënyrë të preferuar strukturën dhe do të drejtohet në tokë përmes telave, në vend që të kalojë përmes ndërtesss, ku mund të ndezë një zjarr ose të shkaktojë elektrokërkim. ATOM Computers ofron produkte të kësaj kategorie në shumë forma të ndryshme, duke përfshirë shirita të zbrazët, të ngurtë, me majë, të rrumbullakosura, të sheshta, apo edhe me furçë. Atributi kryesor i përbashkët për të gjitha shufrat e rrufesë është se të gjitha janë bërë nga materiale përçuese, të tilla si bakri dhe alumini për tu ndier sa më të sigurt në banesën ku ju jetoni ose punoni.

Camera